Gravearbejde udført af kompetent graver

Skal du have udført gravearbejde, men mangler du det rette udstyr og overskud til det? Hos Smedeengens VVS kan vi hjælpe dig med gravearbejdet, uden du skal røre en finger. Vi kan hjælpe med gravearbejde i Jægerspris, Kulhuse, Frederikssund og mange andre nærliggende byer.

Vi kan hjælpe med flere forskellige typer af gravearbejde. Dette indebærer blandt andet følgende:

  • ​Nedgravning af trampoliner
  • ​Udgravning til ny hæk
  • ​Fjernelse af bede
  • ​Opgravning af rødder
  • ​Udgrave dræn
  • Og andre mindre graveopgaver

Slip for besværet med gravearbejdet

Det kan være yderst besværligt at skulle i gang med gravearbejdet. Dette gælder især, hvis du ikke har det rigtige udstyr, og dermed kun har en skovl og håndkraft. Det kan blive en lang og sej kamp at komme til bunds.​

Vi har gravemaskiner og mandskab, der kan hjælpe dig med dine mindre graveropgaver. På den måde slipper du for omfattende og besværligt gravearbejde og kan i stedet læne dig tilbage og lade os stå for gravningen.

Hvad koster gravearbejde?

Da der er mange forskellige graveropgaver, vi kan løse, vil prisen også variere derefter. Prisen afhænger selvfølgelig af, hvad du skal have gravet, og hvor lang tid det tager. Vi kan dog give dig et uforpligtende tilbud på din graveopgave. Vi tilbyder desuden også vvs-arbejde, renovering af badeværelse og meget mere!

Vi kan hjælpe med dit jordarbejde

Vi kan hjælpe dig med at få foretaget gravearbejde hurtigt og præcist. Vi sørger for at forventningsafstemme, hvad det er, vi skal grave for dig, inden vi går i gang. Vi er den helt rette løsning, når du vil slippe for jord under neglene og et langtrukkent projekt med skovl.

Lad os hjælpe dig med dit gravearbejde. Ring til os på telefon 47 53 00 14 eller 30 54 50 14, eller skriv til vores e-mail info@smedeengensvvs.dk.​

Brug for et godt tilbud?

Vi er altid klar til at give vores kunder et uforpligtende tilbud på deres opgave. Kontakt os med dine ønsker, og vi vender retur med et godt tilbud.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt