Renovering af badeværelse

Trænger badeværelset til en kærlig hånd? Hos Smedeengens VVS kan vi hjælpe med renovering af badeværelse i større og mindre omfang. 

Vi har hjulpet kunder med badeværelsesrenovering i byer som Jægerspris, Kulhuse, Frederikssund og omegn. Vi kan derfor helt sikkert også hjælpe dig med nyt bad.

Vores erfaring inden for renovering af badeværelse gør, at vi har fået en vis ekspertise på området. Vi kan derfor komme med relevante løsningsforslag, når du står over for en badeværelsesrenovering.

Hvad koster renovering af badeværelse af mindre omfang?

Det er klart den billigste løsning at lave en mindre renovering på badeværelset. Det kan for eksempel være med udskiftning af amarture eller sanitet. Prisen vil dog variere, alt efter hvad det er, der skal laves.​

Hvad koster et nyt badeværelse?

Skal du have lavet et helt nyt badeværelse, hvor der skal laves en totalrenovering af badeværelse, vil det være en dyrere løsning. Det vil dog også være den løsning, der giver den største effekt. Prisen på et nyt badeværelse vil dog også her variere. Priserne afhænger blandt andet af, om det er et stort eller lille badeværelse, og hvor meget renoveringen omfatter. Vi kan desuden også være bejælpelige med gravearbejde og VVS-arbejde.

Få et uforpligtende tilbud på nyt badeværelse

Uanset hvor meget din renovering af badeværelse omfatter, kan vi være den rette til at hjælpe dig i mål med projektet. Vores erfaring på området gør, at du får en kvalitetsløsning, du vil blive yderst tilfreds med.

Ønsker du et uforpligtende tilbud på renovering af badeværelse? Kontakt os på telefon 47 53 00 14 eller 30 54 50 14, eller skriv til info@smedeengensvvs.dk

Brug for et godt tilbud?

Vi er altid klar til at give vores kunder et uforpligtende tilbud på deres opgave. Kontakt os med dine ønsker, og vi vender retur med et godt tilbud.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt